don't let the fear of falling keep you from flying
14 Oct 2012, 12:52
  • Imbratisarile. Notat! Avea sa fie ceva mai atenta. Cel putin fata de Mark daca nu de ea si de cerintele sale. Mainile-i alunecara lin, ca o esarfa pe gatul curbat al unei femei delicate, oprindu-se in capat. Stranse mainile lui Mark, pipaind pielea aspra, lucrata. Isi musca buza inferioara, privirea devenindu-i banuitoare.
    " Sigur ca da."raspunse ea nedumerita. Observa zambetul amuzat de pe chipul lui Mark si nu se putut abtine din a nu zambi si ea. Era molipsitor, stia asta. Tot ce tinea de Mark era molipsitor. Si dragostea pe care i-o impartasea era. De ce ? Nu stia.
    " Da. Asta este raspunsul meu. Oricum nu voiam sa dau inapoi."zise roscata privindu-i maniuchiura baiatului. Ea nu era prea buna la multumiri sau la cadouri. Putea reactiona intr-un singur mod. In modul ei. Poate pentru unii era Doar atat ?, insa ea nu putea face mai mult de atat. Pentru Mark insa ar fi facut orice sa-l vada fericit. Desi de obicei fetele se lasau complimentate, imbratisate, trase de mana.. ea era opusul. Ea voia sa-l traga de mana pe Mark. Sa-i arate tot ce pierduse in toate acele luni.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,583 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel