lost in words and funny stories
14 Oct 2012, 13:27
  • Tresari scurt cand observa atitudinea aceea si se incrunta instinctiv, se dadu cativa pasi in spate. Spera doar sa nu pateasca ca si acum doua luni in padure cand fusese urmarita de un sadic, chiar daca acel sadic arata al naibi de bine. Nu se simtea confortabil in preajma strainilor insa la spate tinea bagheta strans in mana fiind gata mereu sa zica un "Stupefy" sau orice altfel de vraja care o ajuta. Observa aerul lui ganditor prefacut si ranji malefic apoi scoase un ras aproape fortat. Daca aceea era atitudinea lui ganditoare nu o impresionase deloc, desi era sigura ca in gandul lui nici asta nu avea de gand.

- Defapt nu am nici unul, poti demonstra unul si la o distanta mai considerabila. Spuse ea in cele din urma ferma pe pozitii, chiar daca era femeie asta nu insemna ca nu putea sa foloseasca forta, desi forta lui era mult mai considerabila decat a ei. Se dadu cativa pasi in spate, ceea ce facu si el din cate vazu. Nu ii placeau persoanele cu doua fete iar el se pare ca ii placea sa faca asta, sa joace teatru si apoi sa-si arate partea buna din el. Insa nu era sigura daca voia sa vada orice parte a lui sau nu. Ii auzi rasul zgomotos si spuse:
    - Curiozitatea a omorat pisica, insa un actor bun nu isi dezvaluie adevarata fatza dupa doua secunde de act. Murmura ea in cele din urma.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: lost in words and funny stories - by Julieta D. Thibault - 14 Oct 2012, 13:27

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Never get lost . Ryan Wagner 0 978 09 Jul 2012, 13:33
Last Post: Ryan Wagner
  Lost among the shadows Odette B. Malfoy 19 3,148 24 Apr 2011, 15:26
Last Post: Ema Snow