lost in words and funny stories
14 Oct 2012, 15:05
  • Incepu sa rada, nu zgomotos ca nu-i statea in fire insa daca el credea ca avea sa o impresioneze cu ceva atitudinea lui de "Batman" atunci se insela, nu o speria si cu atat mai putin nu avea sa permita unui elev sa-i vorbeasca asa. Isi arcui buzele intr-un zambet ironic, spunand:
    - Tin sa te anunt ca nu am sa permit unui elev sa-mi vorbeasca in felul acesta. Viperinii pierd din start douazeci de puncte din cauza comportamentului tau necivilizat, elevii nu au voie sa se plimbe prin padure singuri din cate stiu. Daca ai fi fost Animag ori un evadat, sunt sigura ca deja eram atacata sau "muscata", deobicei persoanele acelea nu stau la discutii asa ca ar fi bine ca tu sa inveti sa-ti ti limba ascutita! Murmura ea in cele din urma.

Nu-i statea in fire sa fie rea, dar cand cineva o calca pe bec putea sa fie. Nici sa se laude cu faptul ca era Sefa de Casa si profesoara nu ii placea sa se laude, insa sa se impuna stia si o facea. Atata timp cat primea respect si ea avea sa respecte, corect, nu?
    - Si i-a spune-mi, cu ce te-am insultat eu? Sau nu, stii ce? Iti poti continua drumul, asa am sa fac si eu. La revedere! Spuse ea intr-un timp facandu-i semn lui Blade sa o ia in fata si sa-si vada de drum.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: lost in words and funny stories - by Julieta D. Thibault - 14 Oct 2012, 15:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Never get lost . Ryan Wagner 0 979 09 Jul 2012, 13:33
Last Post: Ryan Wagner
  Lost among the shadows Odette B. Malfoy 19 3,148 24 Apr 2011, 15:26
Last Post: Ema Snow