Thread Closed 
Innocent and pretty
14 Oct 2012, 19:03 (This post was last modified: 14 Oct 2012, 19:03 by Wanda J. Bennet.)
  • Isi arcui o spranceana incercand sa gandeasca totul la rece, sa vada ce era bine si ce nu si daca putea sa-i spuna orice. Isi arcui usor sprancenele si il privi pe tipul din fata ei analizandu-l din nou din cap pana in picioare, oricum acelasi rezultat il obtinuse si pana acum si acum. Probabil ca il incurcase cu faptul ca ea era Davinia, insa avea sa spuna numele ei adevarat sau nu? Trebuia sa gandeasca la rece, chiar daca si cel care detinea sanctuarul fusese de acord sa vina ea in locul prietenei sale deoarece avea cam aceeasi experienta, venea aici deobicei vara si facea voluntariat.

Il privi si apoi spuse sec insa in acelasi timp cu o voce calda:
    - Deja ai facut-o. Murmura ea in cele din urma zambind, chiar nu o zisese cu nicio ironie insa daca se asezase nu trebuise sa mai intrebe, dar probabil dupa cum intuise si prima data tipul era un gentleman si avea bunele maniere.
    - Allison sau Brooke, Davinia e tipa care lucreaza aici insa ii tin locul, dar nu cred ca te intereseaza prea mult numele meu in special asa ca sa trecem la subiect. Pentru ce ai venit aici? Pentru dragon? Ti-am raspuns, nu il primesti inapoi pana nu se face bine. Spuse ea zambind sarcastic.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 25 Sep 2012, 14:58
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 28 Sep 2012, 22:53
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 10:53
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 19:03
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 21:58