Thread Closed 
Innocent and pretty
14 Oct 2012, 21:50
  • Brooke, deci pana la urma renuntase la jocul ei micut care evident nu-i placea nimanui, o facea pe ea sa nu se simta in largul sau, iar pe el un prost care are halucinatii. Zambi incantat, buzele sale devenind dintr-o data mai subtiri, era multumit, triumfase si de ce ar ascunde lucrul acesta?
    "Ai renuntat? atat de repede? nu esti o luptatoare, atunci ce cauti aici? Sanctuarul dragonilor nu e pentru cei slabi de fire." Fara sa-si dea seama incepuse pur si simplu sa o critice, din reflex probabil, cum facea cu toti ceilalti, spunandu-le defectele in fata nepasandu-i de reactia lor. In ceea ce o priveste pe micuta domnita, toate astea nu puteau fi numite defecte ci mai exact o mica ezitare. Se lasa in spate marind distanta dintre ei doi, pentru ca decolteul fetei il cam ametea de fiecare data cand arunca o privire spre biroul din fata ei.
    "Te rog sa ma ierti..cred ca m-am lasat dus de val, obisnuiesc sa ii cert putin pe supusii mei de la serviciu." Daca prin faptul ca zbiera la ei insemna ca doar ii cearta putint atunci tocmai atunci ar fi trecut peste el o locomotiva cu aburi din anii 1800 si ceva, ma rog, nu-si amintea chiar fiecare detaliu din istoria incuiatilor.
    "Smecherito..stii foarte bine ca din moment ce am aflat ca nu il pot lua, reactia mea normala ar fi fost sa ma scol si sa plec de aici, dar daca am ramas..ar fi un motiv.." Ranji descoperindu-si dintii albi. "Tu"

[Image: 9NpsP5p.gif]  [Image: Wqb5ph6.gif]
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 25 Sep 2012, 14:58
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 28 Sep 2012, 22:53
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 10:53
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 19:03
RE: Innocent and pretty - by Lucas Sasha Neitzke - 14 Oct 2012, 21:50
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 21:58