Thread Closed 
Innocent and pretty
14 Oct 2012, 21:58
  • Nu o interesa faptul ca el credea ca e slaba sau ca renuntase usor. Nu era genul sa se certe sau sa lupte si mai ales cu un strain, nu voia sa convinga pe nimeni de nimic. Daca stia ea adevarul era de ajuns, nu o prea interesa parerea altora si in special nu o interesa parerea lui Edvin, daca ii retinuse bine numele. Dadu usor absenta din umeri si se aseza pe scaunul de la birou acum fiind fatza in fatza cu el si privindu-l direct in ochi.
    - Tin sa te anunt ca nu sunt genul care ii pasa de parerea celorlalti, deci ma poti cataloga cum vrei tu, imi e indiferent. Murmura ea in cele din urma dandu-si o bucla de pe ochii albastri si luand un pix incepand sa noteze cateva chestii.

Isi ridica privirea spre el si continua:
    - Ar trebui sa inveti sa-ti controlezi iesirile, nu stiu cate persoane vor suporta asta. Facu o pauza si respiratia ii se intretaie cand auzi ultimul pronume " tu.", dar isi reveni in scurt timp si continua:
    - Eu? Ce motiv ai avea sa ramai pentru mine? Nu ne potrivim la comportament, nu sunt genul tau si probabil nici o companie placuta pentru tine. Spuse ea in cele din urma serioasa.

Edit By Raizen

Galeoni
Lucas Sasha Neitzke - 40
Wanda J. Bennet - 50

Topic Closed !

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 25 Sep 2012, 14:58