- Bine macar ca nu trebuia sa se justifice de ce vorbea ca o moara stricata. Ce avea sa zica? Ca asa fusese ea dintotdeauna si ca doar in preajma unor persoane se putea destinde si vorbea exact cum facuse inainte? Probabil ca va tine asta pentru ea, era sigura ca nu aveau sa-l intereseze detaliile de "fete", nu cunostea tocmai complet atitudinea unui baiat fata de o fata si povestile ei, insa se pare ca difera de la un baiat la altul.
Cunoscuse baieti, de exemplu Colin care ii placea sa asculte povestile ei nesfarsite, insa mai mult de amici nu aveau sa fie niciodata, buni prieteni si atat. Erau si alte tipuri de baieti, care mereu se strambau cand vedeau chestii roz si auzeau de "treburile fetelor", insa nu o deranja. Daca ceva nu-i convenea la o persoana despre ea, putea sa-i spuna in fata decat sa isi auda barfe, un alt lucru care il ura la persoana umana. Isi reveni la realitate si rosii instantaneu cand il auzi apoi isi intoarse privirea de la el in jos si din nou inspre partea lui, zicand:
- Uhm da, sunt la Ochii de Soim ultimul an, tu? Nu cred ca te-am mai vazut prin castel sau..gresesc cand zic ca esti la Hogwarts?
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|