- Se dadu la o parte si incuviinta din cap lasandu-l pe viperin sa analizeze omul care era pe jos. Poate ca nu era ea cea mai buna persoana din lume insa nu avea sa-l lase acolo sa zaca pe jos, nu stia cine era insa nu o lasa inima sa-l lase acolo.
Isi incrcuisa bratele la piept incruntandu-se si tresarind scurt cand observa pieptul barbatului care era negru de la un capat la celalalt, iar venele erau iesite in relief, un mov urat insa in acelasi timp care iti dadea o stare de repulsie. Isi intoarse privirea catre Jack cand il auzi si zise:
- Nu-l putem lasa aici, cel putin eu nu o sa fac asta. Cine stie cum a ajuns aici si poate are nevoie de ajutor, putem face o vraja de protectie in jurul nostru si sunt sigura ca nu vom pati nimica. Murmura ea in cele din urma zambind cald si prieteneste viperinului.
Barbatul era intins pe spate jos, cu fatza intr-o parte iar pe tamplele capului se prelingeau siroaie de sange, ca si cum ar fi fost cu capul dat de pereti de mai multe ori iar apoi o vraja aplicata asupra lui.
- Daca nu e mort, inseamna ca are nevoie de ajutor. Putem sa-l..nu stiu, trimitem la Spitalul Sf. Mungo?
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|