|
|
Say something about the character above.
|
24 Oct 2012, 21:17
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Sooo...
Mie îmi place mult de India cea de acum, pentru că cea de mai demult era puţin prea zăpăcită şi prea puţin stăpână pe ea. Îmi place că India a devenit o persoană mult mai responsabilă, care se cunoaşte pe sine mult mai bine şi care ştie ce, cum şi când să spună. Ador faptul că e sau a fost balerină pentru că îi dă o imagine plină de graţie şi feminitate. Faptul că acum personajul tău a devenit mai rece nu mi se pare neapărat un minus pentru că acea răceală îi dă un aer uşor aristocrat, care mie mi s-a părut mereu potrivit pentru ea. Cu toată aparenta 'perfecţiune inumană' pe car eo arată, ador faptul că are atâtea lucruri care o fac normală şi care dau câte un imbold de curaj celor din jurul ei să spună ce au pe suflet 8->.
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: Say something about the character above. - by Lexie Stryder - 24 Oct 2012, 21:17
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|