|
27 Oct 2012, 14:04
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye se ridica, stand drept si impunator - ma rog, cat de drept si impunator putea sta el. Ce-i drept, il ajuta inaltimea, insa el nu era unul din baietii cu piept lat.
Ok. Erau trei. Ei erau doi, dar la starea in care se aflau de-abia daca faceau cat unul. Incerca sa se gandeasca la cateva strategii, insa stia ca pur si simplu nu mai aveau timp. Isi intoarse privirea spre Fantine. Ochii lui albastri devenira duri, insa cumva compatimitori.
" Nu cred ca merita, Fanty" sopti el. " Eu inca nu sunt bun la Disparitie. Abia am incercat o data, atunci cand au venit cei de la Minister. Insa nu este suficient ca sa stiu ca putem sa Disparem in siguranta si sa ajungem ok. Ca sa nu mai spun ca nu avem nici macar medicamentele necesare in caz de ceva..."
Privirea i se muta inapoi spre linia copacilor, iar corpul lui se incorda in asteptare. Erau trei... Si dupa cum parea totul, sigur nu aveau sa fie trei persoane care sa-i ajute. Nu stia cat de puternici aveau sa fie cei pe care trebuiau sa-i infrunte, dar nu vroia sa riste. Nu. Nu in conditiile astea. Se uita spre trupul neinsufletit si se incrunta.
" Suntem compromisi... Haide..." murmura el si se intinse pentru a prinde incheietura Cercetasei cu mana lui buna.
O trase usor spre brazii inalti din spatele lor.
" La pamant"
Ii facu semn sa se intinda la baza unui trunchi gros, iar el se grabi sa se intinda langa ea. Isi ridica bagheta, murmura cateva cuvinte rapide si zambi multumit cand isi dadu seama ca vraja de ascundere functiona. Cu putin noroc, nimeni nu avea sa-i vada. Insa isi tinu bagheta aproape, pentru orice eventualitate. Se uita la Fantine si mima sa pastreze linistea.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|