Say something about the character above.
27 Oct 2012, 14:44
  • Lexie Stryder.
    Am ajuns deja la stadiul in care numele asta imi spune foarte multe. Eu o vad pe Lexie cumva contradictorie. E o dragalasa, dar o fire puternica. Are o minte echilibrata, dar e o mica impiedicata. Lexie se impune prin metode delicate. E directa, dar gratioasa. Mi-a placut mereu faptul ca ii place sa vada ce se petrece in jurul in ei, sa inteleaga anumite evenimente, insa, in acelasi timp, nu se simte prea in largul ei sa fie cercetata (ok, asta nu a sunat cum trebuie, dar cred ca ai prins ideea Finna ). E inovativa, pasionala si libertina. Este curajoasa, demna si dedicata. Este amuzanta si reuseste mereu sa-si pastreze feminitatea. Nu cred ca am prins-o in vreun topic mergand cu mainile in buzunar Finna.
    Lexie nu e exemplul perfect de 'super-erou', iar asta o face atat de draga in ochii mei. Pentru ca e complexa, este talentata in multe domenii, dar are defectele sale, iar asta o face umana si foarte interesanta. E un personaj a carui evolutie imi face placere s-o urmaresc >Happywide<

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Say something about the character above. - by Ema Snow - 27 Oct 2012, 14:44