|
Say something about the character above.
|
27 Oct 2012, 16:33
|
|
Raphael Olivier
|
RP Posts: 191
Casa: Niciuna
Galeoni: 360
|
|
- Am zis nu numai lucruri pozitive D: *hides in emo corner and sobbs till death* de ce nu ma asculta nimeni, decedecedece?? D: Stiu ca e mai greu sa gasesti defectele unui personaj, mai ales daca iti place si daca in rp sunteti prieteni, insa nici a ridica in slavi nu este bine.
Revenind...
Colin. Well, incep prin a spune ca toate personajele mele ii spun si ii vor spune Hawkeye Si chiar i se potriveste, pentur ca are are un spirit de observatie foarte bine dezvoltat. Din ce am citit in alte topicuri (stalker me, yeah), multe persoane rad de urechile lui (ma rog, cred ca in gluma), insa el nu ia asta in serios, si face haz de necaz, ceea ce e foarte dragut. Insa nu cred ca in adancul lui, ii place chiar atat de mult aceasta perspectiva Este simpatic, glumet si hiper-activ si ii place sa cunoasca lumea din jur. Presupun ca este si un prieten de nadejde. Lucrurile negative la el...hmm, cred ca e prea curios, insa curiozitatea nu mi s-a parut ceva foarte rau vreodata. In rest, nu stiu ce sa zic despre el, nu am facut atat de mult rp ca sa ii mai gasesc si trasaturi negative.
*trying to write this so that it won't look gay*
i am death, the destroyer of world
![[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif)
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Say something about the character above. - by Raphael Olivier - 27 Oct 2012, 16:33
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|