Say something about the character above.
27 Oct 2012, 16:53
  • Am scris şi lucruri negativeee...care mi-au venit...aproape. Mă rog, sunt pe acolo.

Deci, Raphael este un personaj complex, care mie personal îmi place foarte mult. Pare politicos şi bine crescut, însă imediat ce are ocazia te atacă cu propriile tale arme. Din câte am văzut îi place să se implice în treburile altora, deşi niciodată nu e cu adevărat interesat de ele.
    Îmi mai place la el faptul că, fără să ştie, vrea să fie o persoană mai bună, să fie apreciat de ceilalţi, exact lucrul pe care pune cel mai mic preţ. Nu îi pasă de cei din jur, de ce fac sau spun ei, însă simte o dorinţă inexplicabilă de a ştii că ei îi vor simţi lipsa dacă va pleca.
    Ceea ce nu îmi place....hmmm... cred că nu îmi place la el faptul că nu reuşeşte să se desprindă de ceea ce numeşte 'partea lui animalică'. Anume faptul că şi-a ucis cele două sau trei iubite (nu îmi mai amintesc Wink)) şi că acum e speriat să se implice emoţional într-o relaţie. Văd o problemă în asta, însă nu una care îndepărteze toate calităţile minunatului Raphael Finna.
    Ah, plus că îl are pe Evan ca play by dar asta e partea a doua Finna.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Say something about the character above. - by Lexie Stryder - 27 Oct 2012, 16:53