I am alive
28 Oct 2012, 14:31 (This post was last modified: 09 Dec 2012, 16:22 by Astrid Eir Osmund.)
  • Se intorsese acasa doar pentru ca mama sa ii trimisese o scrisoare prin care o anunta ca era grav bolnava. Ar fi vrut sa ramana la Hogwarts pe timpul vacantei insa stia foarte bine ca sangele nu se face apa.
    Nu suporta sa auda ca o persoana la care tinea nu era sanatoasa si din acest motiv se oferise voluntara sa ajute bolnavii ce veneau zilnic in Aripa Spitalului.
    Ce-or face ei acum? se intreba pe sine in timp ce pasea agale pe campul verde. Se imbarbata singura spunandu-si ca sunt inconjurati de multe cadre medicale si ca ajutorul sau ar fi fost oricum nesemnificativ. Totusi, si-ar fi dorit sa fie alaturi de ei in loc sa hoinareasca pe pajistea aceea uitata de lume.
    Putea vedea la poalele campiei orasul micut ce se intindea pe cateva strazi. Se afla acolo doar pentru ca cineva o trimisese la un spital din apropierea Dublinului. I se spusese ca in mainile unui doctor din acel spital se afla singura sansa de supravietuire a mamei sale.

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I am alive - by Roran S. Thorbjörn - 30 Sep 2012, 18:52
RE: I am alive - by Astrid Eir Osmund - 28 Oct 2012, 14:31
RE: I am alive - by Roran S. Thorbjörn - 06 Nov 2012, 21:50
RE: I am alive - by Astrid Eir Osmund - 09 Dec 2012, 16:27
RE: I am alive - by Roran S. Thorbjörn - 24 Jan 2013, 00:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post