Cu chef de duel
|
06 Jul 2008, 22:10
|||
|
|||
Ada, care se uita si ea ce s-a mai inoit, observa fulgere de multe culori, care se incrucisau in clubul duelistilor.
'hmm pare interesant' gandi Ada. ' Cred ca am sa ma uit si eu ' Ada intra in sala, si observa, mai multe persoane. Se uita la Ginny care statea si freca menta cu Shery. Se gandi sa se duca la Ginny, si sa o roage sa se dueleze cu ea. Dorea si ea sa se dueleze cu o persoana mai buna, desi era prima oara. Niciodata nu mai facuse asta. "sal Ginny " "aa.. Buna Ada.. " spuse Ginny, care era foarte atenta, la lupta dintre Ryan si Draco , care spera sa se termine mai repede, pentru a intra si ea, desi mai era mult loc. "Ginny... stiu ca va fi prima oara cand voi face asta, dar ai vrea sa te duelezi cu mine? As vrea sa obtin experienta, daca nu te superi, cu tine " spuse Ada, schitand un zambet larg. "aa.. ok" spuse Ginny plictisita, de parca mergea sa joace sah. "Asa deci ce trebuie sa facem acum?" intreba Ada. " Pai.. mai intai numaratoarea inversa.. adik 3,2,1 blablabla" spuse Ginny, cascand. "oo da.. deci cine incepe? " "Nush.. incepe tu. Am mai multa experienta decat tine." "ok" Numaratoarea incepu : trei , doi, un.... "STAAI" urla Ada "Ce-i?" intreba Ginny "Mi s-a descheiat un siret." "ooo Doamne.. ai terminat?" "Da .. acum" spuse Ada "Bine, acum com incepe din nou. Trei, doi, unn" "STAAAI!!" urla Ada. "CE MAI E???" tipa Ginny deja enervata "Pai, cred ca am, facut indigestie." "Ooo Doamne.. ti-e frica nu?" zambi Ginny. Ada schita din nou acel zambet larg. "Ok.. Hai ca te las, deoarece stiu ca nu esti pregatita, si decat sa las victime, mai bine, ai incepe sa te duelezi, cu unul mai de anul tau. Adica, ma rog, totusi mai ai de invatat cate ceva, chiar daca estiin anul 6. prin al 7-lea, ma chemi " zambi Ginny. Ada ramase dezamagita, nu din cauza duelului, ci din cauza ca facuse indigestie |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Primul duel | Tom Ronald Smith | 1 | 1,323 |
05 Nov 2012, 16:06 Last Post: Isabella River |
|
Primul Duel | Ruben Yepp Slytherin | 15 | 3,480 |
29 Jan 2011, 12:57 Last Post: Starnia White |
|
Inscrieri duel | Stefanie A. Frauke | 21 | 5,272 |