Child of light
|
29 Oct 2012, 17:16
|||
|
|||
Cei trei se pierdura in ceata densa...
Tacerea lua locul reprosurilor si nervilor fetei.Aceasta tacu, insa nu din sentimentul de mila, ci dintr-un alt motiv bine stiut si bine determinat de ea, ascuns de Colin.Se prefacu cu o mare usurinta, transformandu-se in "pisica blanda"...iar apoi ca fiind manata de un impuls ce avea s-o dea de gol incepu sa priveasca in jur cautand pe cineva, fara a intelege ce se intampla cu ea.Incepu sa fuga, sa priveasca in toate partile nastiind cu adevarat ce cauta.O ameteala amortitoare si o durere de cap cumplita i se aseza pe circumvoluntiunile creierului, facand-o sa isi piarda mintile definitiv.Actiona fara a-si da seama, stiind, insa, ca ceea ce face nu e bine.Se simtea ca si cand ar fi fost inlantuita de vraja Confundus. Incepu sa fuga in directia unde disparura cei trei, sperand sa ii gaseasca inca acolo.Ce era cu acea dorinta neexplicabila, nici macar ea nu putea sa isi explice...Era captiva in lume a ei, insa care fusese substantial schimbata.Schimbata de altii, din afara, fara ca ea sa stie.Simtea asta, era prizoniera in propriul sau corp... "Colin, mergi la castel, lasa-ma sa-mi vad singura de treaba!E tatal meu, e numele meu in foaie, e probleme mea!" spuse ea fara a-si da seama de asta, ca si cum as fi fost manata de un "ceva" dinafara. ![]() ![]() ![]() Tutty frutty girl |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In this place Darkness and Light shan't ever fight | Katya Sokorov | 26 | 4,219 |
26 Jun 2009, 12:13 Last Post: Katya Sokorov |