|
This last of dear October's days
|
31 Oct 2012, 19:30
(This post was last modified: 31 Oct 2012, 19:30 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Privi in continuare Marea Sala decorata in stil potrivit pentru petrecere si zambi multumita. Stia ca Isabella avusese legatura cu asta, mai ales ca ea avea gusturi si se vedea dupa decoratiunile elegante care erau puse pe mese, pereti si pe ferestrele mari ale castelului. Tresari scurt cand auzi o voce cunoscuta si se intoarse brusc cu zambetul larg pe buze, in sfarsit o vedea pe Isabella. Nu o mai vazuse de ceva vreme, poate pentru faptul ca amandoua fusesera ocupate cu diferite chestii iar timpul nu le ajungea, ca deobicei, cel putin pentru cercetasa.
Isi umezi buzele si apoi se intoarse spre tanara admirand-o din cap pana in picioare.
- Pirate women, cred. Murmura ea razand si facandu-i cu ochiul apoi facu o reverenta, zicand: Iar tu, milady? Tin sa zic ca tinuta te avantajeaza si cred ca va fi printre cele mai originale din seara asta. Continua ea cu zambetul pe buze, ii facu semn Isabellei sa faca o pirueta pentru a o admira si apoi privi satisfacuta din nou in jur.
-Imi place cum a iesit sala, ai facut o treaba excelenta. Chiar ii placea, mereu admirase persoanele care aveau gusturi bune la decoratiuni si chestii de genul, asta insemna creativitate, ceea ce la ea nu era un talent foarte...aprofundat.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|