|
This last of dear October's days
|
31 Oct 2012, 19:40
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella rase scurt cand auzi raspunsul cercetasei si dadu afirmativ din cap. Ii placea costumul Julieteti, desi probabil nu era ceva ce ar fi purtat fosta Viperina, ea avand niste gusturi mai ciudate si chiar anoste - sau cel putin, asa tindeau prietenii sai sa ii spuna uneori. Nu voia sa iasa in evidenta.
"- Anne Boleyn, a doua sotie a lui Henric al VIII-lea, care a murit decapitata in Turnul Londrei." raspunse ea prompt la intrebarea Julietei, apoi astepta pentru a-i vedea reactia. Stia ca era pasionata de istorie, asa ca nici nu se indoia de faptul ca stia prea bine despre ce vorbea Isabella "Sigur, nu a fost prima mea alegere, dar cred ca e cea mai buna. Desi te astepti ca de Halloween sa fii ceva imposibil - dar desigur, asta este pentru Incuiati."
Rosti ultima fraza uitandu-se pierduta in jurul sau, dar totusi nu se putu abtine sa nu pufneasca - i se parea atat de ironica si totusi amuzanta ideea de a te costuma intr-o vrajitoare de Halloween, pentru ca in mare parte, cam asta faceau Incuiatii. Erau vrajitori, fantome, vampiri si ei nici macar nu realizau ca acele creaturi chiar existau.
Totusi, ar fi fost mai usor sa isi ia roba de eleva, pe care inca o maia vea pe undeva prin cufarul sau, si sa spuna ca e o vrajitoare - dar ar fi functionat numai daca mergea la o pretrecere Incuiata.
"- Multumesc. Raiz a fost foarte ocupat in ultima vreme si am incercat sa fac totul cat mai special, dar de altfel, e ca in fiecare an." zambi Isa ca raspuns pentru complimentul Julietei.
Isi freca palmele, vizibil emotionata si isi musca buza inferioara uitandu-se cand in stanga, cand in dreapta. Daca Raizen nu avea sa ajunga cat mai curand, ea tot avea sa tina acel discurs, insa chiar i-ar fi fost de ajutor niste sfaturi din partea directorului.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Messages In This Thread |
RE: This last of dear October's days - by Isabella River - 31 Oct 2012, 19:40
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|