This last of dear October's days
31 Oct 2012, 19:49
  • Ramase usor surprinsa de faptul ca si Isabella era pasionata de istorie, nu era chiar sigura de asta insa dupa faptul ca isi alesese costumul Annei Boleyn putea sa-si de-a seama cam nouazeci la suta. Zambi si dadu din cap afirmativ, ea chiar adora istoria. Nu conta ca era Istoria Magiei sau Istoria Incuiatilor, pentru ea erau amandoua importante mai ales ca, acasa avea un arsenal intreg de carti in biblioteca, care mai de care mai mari si cu diferite povesti din istorie, din trecut si activitatile care s-au petrecut atunci, indeosebi razboaiele.

-Banuiam ca esti Anne Boleyn, tin sa spun ca m-a impresionat povestea ei cat si moartea ei. Din cate tin minte a fost acuzata de inalta tradare a sotului ei, Henric al VIII-lea si dupa cum ai zis si tu a fost decapitata datorita faptului ca se presupunea ca avusese o legatura amoroasa cu cinci barbati dintre care unul dintre ei fratele ei, George. Oricum, toti sase au fost gasiti vinovati de adulter si ca au complotat impotriva regelui, dar intr-un final au fost omorati, pe 19 mai 1536. Scuze, ma ia valul cand vine vorba de istorie, iar acum cred ca trebuie doar sa ne bucuram de petrecere. Ii placea istoria, putea sa stea ore in sir sa vorbeasca despre ea insa era de ajuns pentru seara asta. Privi in jur, continuand:
    - Se aduna lumea, care mai de care. Nu e ca in fiecare an, in fiecare an e cate ceva deosebit si diferit, atmosera, invitatii chiar daca sunt aceeasi costumele nu au aceeasi soarta fiind mai originale in fiecare an, dupa parerea mea.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: This last of dear October's days - by Julieta D. Thibault - 31 Oct 2012, 19:49