|
This last of dear October's days
|
31 Oct 2012, 20:13
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Zambi scurt Isabellei si ofta scurt, trebuia sa mai gaseasca si alte figuri cunoscute, insa in momentul urmator il vazu pe Colin, il recunoscu imediat dupa costumul haios care il purta si destul de interesant.
-Stai linistita, poate ca pasiunea mea pentru istorie e destul de ciudata. Murmura ea in cele din urma surazand si luandu-si si ea o sticla de berezero intorcandu-se ca si tanara pe calcaie si indreptandu-se spre Colin.
Lumea se aduna din ce in ce mai mult, astfel incat in cateva minute bune sala era aproape plina si putea sa inceapa petrecerea, dar chiar in clipa urmatoare auzi vocea Isabellei cum rasuna in toata sala, deoarece se facuse liniste brusca dintr-o data. Muzica incepu sa mearga din ce in ce mai tare, te puteai auzi cat de cat insa asa era la petreceri, muzica tare si distractie la maxim. Cine zicea ca vrajitorii nu se pot distra la fel ca si Incuiatii sau poate chiar mai bine decat ei ?! Ajunse in spatele soimeanului si zise:
-Frumos costum, soimeanule.Spuse ea luand o gura din bautura de ei si avand un zambet larg pe buze.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|