|
This last of dear October's days
|
31 Oct 2012, 21:15
(This post was last modified: 31 Oct 2012, 21:16 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Incepu sa rada bine de tot cand auzi replica lui Colin si privi cu ochi induiosatori spre copilul care se pare ca pleca dezamagit de faptul ca soimeanul ii spulbera visele. Cercetasa isi puse mainile in solduri si zise:
- Ai dezamagit copilul, Colin! Sa-ti fie rusine! Apoi pufni din nou in ras, deja isi imagina faza asta intr-unul din filmele americane ale Incuiatilor, doar ca personajul lui Colin era un clovn cu o coada..straniu, dar adevarat.
Isi reveni din scurta ei visare si privi inspre soimean, zicand:
-In sfarsit cineva care ii da seama ce sunt si da..aveam de ales intre un costum colorat si foarte viu, ceea ce nu ma caracterizeaza si acesta. In concluzie am ales ceva mai sobru, doar e Halloween-ul si se presupune ca trebuie sa speriem..sau cel putin asa e la Incuiati. Spuse ea ganditoare, insa ei erau in Lumea Magiei deci nu aveau sa se costumeze in vrajitori, caci in fond asta erau si nici in..centauri, caci chiar existau sau diferite zane..aiureli oricum. Ea alesese un costum de pirat simplu, negru si..bad dupa cum spusese soimeanul, nu era sofisticata. Ii facu cu mana Evelinei cand o vazu si zambi.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|