This last of dear October's days
31 Oct 2012, 23:52
  • Zambi scurt privind-o pe Isabella si apoi se intoarse tresarind observand-o pe sora ei, pe care nu o mai recunoscuse. Era drept ca nu se mai vazusera de cateva zile, poate chiar o saptamana doua insa nu se astepta sa se schimbe atat. Pe zi ce trecea se facea mai frumoasa, iar costumatia ii se potrivea la perfectie. O admira din cap pana in picioare si zise:
    -Pot spune acelasi lucru si despre tine, si care ar fi fost farmecul daca am fi aflat ce costume purtam? In plus...tu ai cam disparut zilele astea si nu am prea dat de tine, te iau eu la rost dupa bal. Surase ea scurt, desigur glumea. Nu avea sa-i ceara socoteala surorii ei.

O imbratisa scurt si apoi o observa pe Lexie, ii facu cu mana chiar daca nu avea mari tangente cu ea, avea cei sapte ani de acasa sa o salute. Privi in jur si observa ca totul era perfect, ambianta, tot ce tinea de bal era intr-o armonie perfecta. Isi intoarse apoi privirea catre viperina si o lasa sa faca cunostiinta cu motanul inalt si slab, desi ramase usor surprinsa. Nu era caracteristic lui Ivy sa fie asa vesela, insa pentru toate era un inceput.
    - Ai o gramada sa-mi povestesti, surioaro.Spuse ea la urechea lui Ivy.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: This last of dear October's days - by Julieta D. Thibault - 31 Oct 2012, 23:52