Lectia I | Introducere
01 Nov 2012, 20:07
  • Era fericita sa isi vada elevii intrand in clasa. Ii saluta pe toti pe rand cu o miscare a capului. Era fericita sa vada ca toti erau acolo, chiar daca nu erau multi. Aritmantia era intradevar o materie interesanta, insa una dintre acele materii care ori iti placea, ori nu, fiind imposibil sa fii obligat sa inveti aritmantia.
    Se ridica de pe catedra si facu cativa pasi, tusind pentru a-si curata gatul.
    -In primul rand, vreau sa spun ca ma bucur sa va vad azi aici si bine ati venit la cursul de aritmantie. Eu voi fi profesoara voastra, cel putin anul acesta, si sper sa descoperimi impreuna nu o materie ci o arta. Numele meu este Aylee Lola Blast si orice nelamurire ati avea, nu va fie frica sa ma cautati.
    Ii era ciudat sa vorbeasca atat de oficial, mai ales ca majoritatea elevilor ii erau prieteni, insa vroia sa faca totul ca la carte.
    -Pentru inceput, as vrea sa spuneti fiecare dintre voi ce stie despre aritmantie, ce l-a atras la acest curs.
    Cu aceste cuvinte se aseza la locul sau din spatele catedrei, fiind pregatita sa asculte raspunsurile si, de ce nu, intrebarile elevilor.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 21 Oct 2012, 22:01
RE: Lectia I | Introducere - by Ema Snow - 22 Oct 2012, 13:56
RE: Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 01 Nov 2012, 20:07
RE: Lectia I | Introducere - by Ema Snow - 02 Nov 2012, 23:00
RE: Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 19 Feb 2013, 16:46