Lectia I | Introducere
02 Nov 2012, 23:00
  • Ema zambi, gandindu-se la intreaga atmosfera. Realiza faptul ca stia, stia inconstient, ca va veni cu nerabdare de fiecare data. Numai gandul ca in sfarsit avea sa studieze ce-i place intr-un ritm potrivit o bucura. Dar nu numai. Isi ridica mana intr-un gest potolit. Rareori i se intampla sa-si manifeste energia prin miscari.
    " Eu stiu ca Aritmantia se ocupa cu studiul proprietatilor magice ale numerelor si are, daca putem spune asa, cateva tangente cu Prezicerile."
    Se uita o clipa la tabla, parca privind in gol.
    " Si mai stiu ca promotoarea acestei discipline a fost Bridget Wenlock. Cat despre motivul pentru care am ales acest curs... O consider o materie mai... dificila. E ceva deosebit care iti antreneaza mintea. L-am ales pentru ca doream sa am cunostinte in cat mai multe domenii, inclusiv aria acoperita de Aritmantie, insa, totodata, l-am ales pentru a-mi dovedi mie ca pot sa studiez astfel de materie"
    Simti nevoia sa zambeasca scuzator. Avea impresia ca formulase aiurea raspunsul. Probabil ca sunase ca si cum ar profita intr-un mod negativ de ceea ce urma sa invete. Treaba nu statea chiar asa; da, isi dorea sa profite de toate aplicatiile Aritmantiei, dar intr-un sens mai pozitiv. Nu dorea ca Aylee sa-si faca o impresie gresita. Realiza ca nu stia cum sa defineasca conceptul nici macar in mintea ei.
    Se aseza cuminte, asteptand raspunsurile altora.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 21 Oct 2012, 22:01
RE: Lectia I | Introducere - by Ema Snow - 22 Oct 2012, 13:56
RE: Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 01 Nov 2012, 20:07
RE: Lectia I | Introducere - by Ema Snow - 02 Nov 2012, 23:00
RE: Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 19 Feb 2013, 16:46