Lectia I | Introducere
02 Nov 2012, 23:14
  • Hawk isi roti umerii, dezmortindu-se usor. O asculta pe Ema, desi privea fix pana pe care o invartea pe degete. Era una din penele lui preferate si una cu care putea scrie lizibil... sau macar una cu care putea scrie fara sa-si faca griji ca nimeni nu i-ar fi inteles semnele fluide.
    Ranji cu toti dintii si ridica si el mana, de indata ce colega sa termina.
    " Eu stiu ca numele provine din unirea a doua cuvinte grecesti: arithmos, care inseamna numar, si manteia..." spuse usor nesigur cuvantul, gandindu-se daca s-il amintea corect, " ... care inseamna divinatie. Deci, cred ca pot spune ca Aritmantia e divinatia numerelor"
    Se stramba usor, inca zambind.
    " Si am venit la curs din curiozitate. Cred ca e o chestie interesanta combinatia asta dintre numere, proprietatile lor magice si preziceri. Nu strica niciodata sa mai stii cate ceva de genu' " marturisi Soimeanul.
    Zambi, un zambet larg si cald pe fata, apoi se aseza in banca. Nu avea stare, asa ca se apuca sa-si mute pana dintr-o mana in alta, bataindu-si piciorul intr-un ritm alert. Abia atunci cand observa ca incepe sa tremure cerneala in calimara isi imobiliza membrul inferior. Mai bine se potolea inainte sa faca o ditamai boacana, cat el de mare.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 21 Oct 2012, 22:01
RE: Lectia I | Introducere - by Ema Snow - 22 Oct 2012, 13:56
RE: Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 01 Nov 2012, 20:07
RE: Lectia I | Introducere - by Ema Snow - 02 Nov 2012, 23:00
RE: Lectia I | Introducere - by Colin Hawkeye Rovson - 02 Nov 2012, 23:14
RE: Lectia I | Introducere - by Aylee L. Lovel - 19 Feb 2013, 16:46