|
04 Nov 2012, 11:26
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ivy oftă. Habar nu avea unde era Freyja. Ultima dată tot ce ştia era că se certase cu Kurt şi fugise de acasă. Logic că fata nu i-ar fii spus chiar lui Ivy unde se ascunde, pe motiv că ea era soţia tatălui ei. Însă Ivy avea o vagă bănuială că motivul principal era că fata-dragon nu prea o simpatizase foarte mult.
În orice caz, nu ştia unde se ascunde Freyja şi ce face. Poate că nici nu va mai vrea să facă parte din război. Mda, sigur ...
- Crede-mă, aş vrea să ştiu. A intervenit o ceartă şi a fugit de acasă. Habar nu am unde e în acest moment.
Ivy rămase tăcută puţin, apelând la logică. Dacă Freyjei nu prea îi plăcea de Ivy, Ivy sigur se interesase de Freyja. O observase de-a lungul timpului, încercând să afle motivul reticenţei şi neîncrederii adolescentei. Aflase de cine era apropiată fata, cu cine îşi petrecea timpul şi unde îi plăcea să stea. Ceea ce fusese destul de greu pentru că fata era mai mult o singuratică.
- Deşi probail dacă ai nevoie de un punct de reper, ar trebui să o urmărim pe India. Din câte ştiu eu, India e persoana în care Freyja are cea mai mare încredere. Probabil că după ce a fugit de acasă s-a simţit singură, părăsită, şi a apelat la cea mai apropiată prietenă. Ceea ce ne conduce direct la India.
Ivy speră ca logica ei să fie bună. De obicei se pricepea la urmăriri şi refaceri de planuri, însă minte ei era puţin cam stoarsă acum şi Ivy mai că se aştepta să i se scurgă creierul pe nas ...
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: curiosity killed the cat - by Ivy Thibault - 04 Nov 2012, 11:26
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|