Thread Closed 
Never stop to love me
04 Nov 2012, 22:34 (This post was last modified: 04 Nov 2012, 22:35 by Julieta D. Thibault.)
  • Il privi cu dispret pe Damian care ranjea si se uita intr-o parte. Roscata privi intr-o parte si nu auzi sau vazu nimic, insa avea vaga impresie ca cineva se afla acolo. Oricum, avea nevoie de bucata aceea de harta ca sa completeze o alta harta gigantica. Isi umezi buzele si apoi isi intoarse din nou capul spre Damian simtind o repulsie fatza de persoana lui.
    - Nu mai repet de doua ori, am nevoie de harta aceea. Murmura ea insa barbatul incepu din nou sa rada cu pofta si se aseza pe un scaun, isi duse mana la barbie prefacandu-se ca gandeste.

- Stii, daca nu as fi fost in gratiile astea probabil ca ti-as fi oferit alte "Favoruri" insa asa, nu prea am cum. Ranjetul si rasul acela malefic o facura mai sa verse acolo, insa se abtinu si spuse:
    - Te rog, nimeni nu s-ar incurca cu o lighioana ca tine, asa ca da-mi harta aia blestemata sau jur ca aplic blestem pe tine!
    - Harta nu e la mine printeso, mai devreme am dat-o. Nu-ti pot spune cui, afli singura mai mult nu te ajut. Insa..
    -Insa nimic, minti! Spuse ea in cele din urma dand cu pumnul in gratie, insa se lovi mai rau decat crezuse. Masca aceea lovitura rapid si privi in jur, era sigura ca cineva o urmarea si avea sa afle in curand.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 04 Nov 2012, 21:34
RE: Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 04 Nov 2012, 22:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Why are you trying to stop me? Wanda J. Bennet 3 1,966 22 Aug 2012, 19:43
Last Post: Will O'Shea