|
|
05 Nov 2012, 22:14
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inghiti in sec simtind repulsie fata de barbatul care se afla in fata ei si a lui Evan. Il ura. Ura tot ce tinea de numele Smith si mai ales de familia lui, doar pentru faptul ca erau implicati in accidentul parintilor ei. Insa roata se intoarce si la fel si razbunarea se iveste. Insa cercetasa avea tacticile ei, le intra sub piele si apoi dadea lovitura de gratie. Nu voia alianta cu nimeni, prefera sa se descurce singura. Lua ultima gura din bautura ei si aproape se ineca cu ea cand auzi cuvintele barbatului, inghiti in sec si apoi incerca sa revina la situatie.
Nici nu apuca sa zica nimic caci simti cum este trasa de brat de catre o forta mult mai mare decat a ei, evident masculina. Se opri brusc insa cat sa nu atraga atentia si se zmuci din bratul lui, spunand:
- Ce faci ? E gazda petrecerii, nu pot risca sa fiu data afara fara ca macar sa aflu detalii despre...despre lucrul pentru care am venit. Murmura ea in cele din urma si apoi dadu sa iasa pe usa de afara tragandu-l ea acum pana la balconul de la etajul I. Se opri in fata lui si zise:
- Acum, gaseste o scuza buna pentru ce i-ai spus lui Smith si sa ne intoarcem la petrecere! Sau cel putin eu.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|