Never stop to love me
|
05 Nov 2012, 23:36
|||
|
|||
Of Doamne, de ce ai facut femeile atit de curioase si gelose, si insitente, nu aveau nici un pic de rabdare, vroiau sa le spui tot ce le intereseaza la momentul in care ele te intreaba, altfel se supara, te acuza de infidelitate, te parasesc si tu ramii singur in fata dragostei. Rasufla usurat si putin demonstrativ cind auzise ca nu gasise pe altul. De fapt nici nu avea de unde sa gaseasca, el era cel mai frumos baiat din toata anglia (cel putin asa credea el plus o gramada de fete la care le-a zdrobit inima), cit despre francezi, da erau romantici, dar prea moi, exact ca si plastelina. Nici engleziinu stateau mai sigur cu picioarele pe pamint, ce bine ca nu era nici francez nici 100% englez. O draguta amesticatura ce era tachinat cu intrebari.
Se pare ca m-am inselat in privinta ta, nu esti de loc rabdatoare. Vreau sa-ti arat ceva si vei intelege totul. Dar daca nu mai poti, iti spun doar ca am fugit prin paduri si zi si noapte, am trait timp de o luna in munti fara apa sau mincare, dar sunt viu din cite vezi. Ce-am mai facut noi? Am sarit cu parasuta ca de obicei. Si desigur m-am gindit la tine cind am sarit fara parasuta din cauza lui Jimmy. Ti-am potolit setea de informatie, scumpete? Nu se va mira daca ea o sa s einfurie si o sa zica ca-si bate joc din ea, dar asta era, asta facuse, ii promisese ca-i va spune adevarul si il dadea pe tava.Suna a minciuna cusuta cu ata alba, nu avea ce face uneori adravarul era mult mai greu de crezut decit o minciuna dulce. Trecuse pe linga un mesteacan apoi pe linga un artar si dintre ramurile a doi brazi se deschise o poienita in miflocul caria se afla locuinta lui. o casa micuta cu doar trei etaje, nu avea nevoie de mai multe, si asta era prea mare pentru unul singur. Se uaze undeva in departare sunetul apei, nu departe se afla co cascada micuta si un riu. Ii placea acel loc, crescuse acolo si nu avea sa renunte la casuta din padure pentru nimic in lume, pula ca la 500 de metri se afla autostrada si citeva case vecine, nu era chiar singur cuc. Doar ca acea parte a cartierului era considerata bintuita si nu existau prea multi doritori de a achizitiona case pe acolo. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Why are you trying to stop me? | Wanda J. Bennet | 3 | 2,060 |
22 Aug 2012, 19:43 Last Post: Will O'Shea |