|
05 Nov 2012, 23:45
|
|
Evan F. Lovel
|
RP Posts: 151
Casa: Viperini
Galeoni: 680
|
|
- Evan o privi surprins pe Julieta. Nu îşi dădea seama ce o deranja. De ce voia să retraga tot ceea ce spusese dacă totul era perfect adevărat şi, mai ales, dacă şi ea gândea la fel ?
Se înşelase cumva în privinţa ei ? Era pur şi simplu ca ceilalţi, care doresc să se pună bine cu cei mari pentru a fii consideraţi mari ?
Ideea era că Evan nu voia să creadă asta, pentru că el de obicei nu se înşela în privinţa oamenilor. Aşa că interveni o a doua variantă şi anume : era cumva ceva la mijloc, ceva ce el nu ştia şi ce o determina pe Julieta să fie nevoită să îşi sacrifice demnitatea şi de a încerca să impresioneze oameni de genul lui Smith, care nu meritau nici măcar să le arunci o a doua privire ?
Evan ridică din umeri, confuz.
- Nu vreau să mă duc să pun lucrurile la punct, spuse el scurt, uşor dezamăgit de cererea Julietei. Pentru că tot ceea ce am spus e adevărat, e părerea mea şi o păstrez în continuare. Şi tu ar trebui să faci acelaşi lucru.
O privi pentru câteva secunde, o privire blândă şi înduioşată, care întreba parcă cu ce o avea la mână acel Smith.
~ paint splattered tear drops on my shirt ~
Does it depress you ?
To know just how alone you really are ?
lexie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|