|
06 Nov 2012, 16:04
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Nu stia daca sa-si dezvlauie adevaratul scop pentru care venise aicia, nu stia daca putea sa aiba incredere in Evan sau nu. Increderea se castiga destul de greu la fel cum se si pierdea, insa in momentul de fata cercetasa nu se mai incredea in nimeni. Era pe cont propriu, probabil chestia asta era un defect. Mereu ii placuse sa faca lucrurile pe cont propriu, de aceea venise in seara asta aici. Smith detinea un act in care aparea ca inca mai traiesc unii membri din familia Thibault, ceea ce nu era bine. Familia Thibault trebuia sa fie disparuta de mult, mai ales de ochii dusmanilor.
Ridica absenta din umeri, era nesigura pe pasii pe care avea sa-i faca in continuare insa totusi se oprea cand stia ca avea sa calce gresit. Aici trebuia doar sa faca rost de documentul acela si sa se faca nevazuta, insa cum ajungea in biroul domnului Smith?
- Nu pot face acelasi lucru, am nevoie de un document din biroul lui Smith si nu plec de aici pana nu fac rost de el. Crede-ma, e o problema de viata si moarte. Tu ce ai face in locul meu? Ai pleca pur si simplu? Se trezi ea spunand, insa cuvintele ii iesira pe gura fara sa isi de-a seama insa nu putea da inapoi. Se rezema de stalpul care sustinea tavanul si isi incrucisa bratele la piept.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|