primul sarut de langa lac
|
08 Jul 2008, 04:20
|||
|
|||
OOC: nici nu vreau sa calculez de cat timp nu s`a mai postat aici... totusi, sa continuam
![]() BIC: Cele trei fete se plimbau pe malul lacului pana cand soarele le facu semn ca e timpul sa plece in dormitoare. In dimineata urmatoare, Adyna se plimba pe malul lacului, lasandu-si gandurile si imaginatia sa zboare dincolo de orice bariera, dincolo de acei cativa norisori, imprastiati din loc in loc pe cerul de un albastru-smarald. Deodata, in mintea ei aparuse imaginea lui Oliver Baston, venind spre ea. Ceva o facu sa isi dea seama ca Oliver nu era doar in imaginatia sa. Acel ``ceva`` era chiar glasul lui care ii sopti dulce un... "Buna dmineatza!" dupa care continua cu... "Cum a dormit dragostea mea noaptea asta?" "'Neatza, iuby! Noaptea asta, dragostea ta a visat ca o tineai in brate la umbra unui stejar si ca o sarutai... cam asa" spuse Adyna, dupa care isi lipi buzele de ale lui si il saruta incet. Dupa cateva minute, Cedric isi facuse aparitia langa Adyna si Oliver, tinand-o de mana pe Shery. "Hey, salut!" incepu aceasta. "Hi!" raspunsera Oliver si Adyna deodata. "Ce mai e nou?" intreba Cedric fara sa-si dezlipeasca degetele de ale Shayerei. "Mai nimic. Se stiu deja ``noutatile``" raspunse Adyna, facandu-i cu ochiul lui Oliver. OOC: Stiu, am scris putin... da` credeti`ma ca mi`a luat cam o ora sa fac postul asta. Deci nu pot sa cred de unde am avut un bobuletz de inspiratie... la ora asta. App, vreau sa`mi zica urmatorul/urmatoarea daca ii place ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,344 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,330 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |