primul sarut de langa lac
08 Jul 2008, 04:20
OOC: nici nu vreau sa calculez de cat timp nu s`a mai postat aici... totusi, sa continuam Smile

BIC:
Cele trei fete se plimbau pe malul lacului pana cand soarele le facu semn ca e timpul sa plece in dormitoare.

In dimineata urmatoare, Adyna se plimba pe malul lacului, lasandu-si gandurile si imaginatia sa zboare dincolo de orice bariera, dincolo de acei cativa norisori, imprastiati din loc in loc pe cerul de un albastru-smarald. Deodata, in mintea ei aparuse imaginea lui Oliver Baston, venind spre ea. Ceva o facu sa isi dea seama ca Oliver nu era doar in imaginatia sa. Acel ``ceva`` era chiar glasul lui care ii sopti dulce un...
"Buna dmineatza!" dupa care continua cu... "Cum a dormit dragostea mea noaptea asta?"
"'Neatza, iuby! Noaptea asta, dragostea ta a visat ca o tineai in brate la umbra unui stejar si ca o sarutai... cam asa" spuse Adyna, dupa care isi lipi buzele de ale lui si il saruta incet.
Dupa cateva minute, Cedric isi facuse aparitia langa Adyna si Oliver, tinand-o de mana pe Shery.
"Hey, salut!" incepu aceasta.
"Hi!" raspunsera Oliver si Adyna deodata.
"Ce mai e nou?" intreba Cedric fara sa-si dezlipeasca degetele de ale Shayerei.
"Mai nimic. Se stiu deja ``noutatile``" raspunse Adyna, facandu-i cu ochiul lui Oliver.

OOC: Stiu, am scris putin... da` credeti`ma ca mi`a luat cam o ora sa fac postul asta. Deci nu pot sa cred de unde am avut un bobuletz de inspiratie... la ora asta. App, vreau sa`mi zica urmatorul/urmatoarea daca ii place

[Image: loove10.jpg]

Nu dispera cand greul vietii te apasa,

Si nici nu plange dupa al tau destin,

Caci dupa chinuri viata e frumoasa,

Cum dupa ploaie cerul e senin.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
primul sarut de langa lac - by Hermione Potter - 02 Jan 2008, 20:03
Re: primul sarut de langa lac - by Deea Potter - 03 Jan 2008, 13:48
Re: primul sarut de langa lac - by Iris Black - 06 Apr 2008, 19:06
Re: primul sarut de langa lac - by Adyna Weasley - 08 Jul 2008, 04:20
Re: primul sarut de langa lac - by Ada McNair - 28 Jul 2008, 11:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,344 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Povesti langa lac ( Concurs RPG ) Charlotte Ambrosine 37 5,330 19 Nov 2008, 21:18
Last Post: Hermione McGonagall
  Langa Lac Adrian Richard 14 3,307 23 Dec 2007, 13:43
Last Post: Lyra Dust