|
You better keep a distance
|
10 Nov 2012, 00:08
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Clipi derutata, oarecum socata. Din cate stia pana la ora actuala despre Aylee Lola Blast nu exista nimic in stilul fetei care sa o faca pe Ema sa-si doreasca sa se dea un pas inapoi. Nu i se parea o nesimtire, ci mai degraba o gluma spusa pe tonul gresit. Asa ca se trezi ca nu poate sa-si stapaneasca zambetul ce i se intindea treptat pe buze.
" Vrei sa-ti impletesc parul? Preferi oja rosie sau cea neagra?"
Ridica o spranceana si o privi pe Ayls cat de serios putea. Insa zambi iar, privind-o amuzata. Apreciase intotdeauna umorul, constient sau nu, in note cat mai exuberante sau cat mai subtile. Si o bucura sa simta aceasta noua atmosfera ce se lasa in incaperea intunecata. Nu simtea schimbari fizice, dar existau cele interne, cele la un nivel ce nu se putea vedea, nu se putea auzi, dar se putea simti.
Ema facu un pas mic spre Viperina, cu un zambet delicat, linistitor pe buze. Aproba cu o miscare scurta a capului. Nu vedea motive ca sa-si ascunda 'viziunile' de Aylee.
" L-am vazut pe cel drag mie..." incepu ea nesigura, intrebandu-se daca Viperina si Darren se cunosteau. Dintre toate subiectele pe care le puteau aborda, nu se ocupasera niciodata prea detaliat de cercurile de prieteni.
Se incrunta usor, o linie usoara decorandu-i fruntea. Asta o sa fie greu de explicat.
" Si am mai vazut o fata. E putin mai inalta decat mine, bruneta si oarecum ondulata, cu ochi albastri-verzui si un zambet cunoscut. Am mai vazut-o inainte, stiu asta, desi nu-mi pot aminti unde sau in ce conditii. Nici macar nu cred ca-i stiu numele. Dar sunt sigura ca ea trebuie sa existe undeva..."
Afisa un zambet scuzator si isi feri privirea pentru cateva clipe.
" Randul tau?"
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: You better keep a distance - by Ema Snow - 10 Nov 2012, 00:08
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|