Perle...peste perle :))
|
10 Nov 2012, 00:11
(This post was last modified: 10 Nov 2012, 00:12 by Kurt F. Malfoy.)
|||
|
|||
Din maximele profului de logica,a tipei de latina si a dirigai(de franceza).
Proful arunca o creta,nimerind in capul unui coleg,Angelo. Angelo: Da' de ce ati dat? Profu': Ca sa stiu ca esti atent. Angelo: Atentia e dureroasa. ----------------------------- Diriga(la pregatirea pentru olimpiada): Oana,te rog... Oana: J'avais dit que... Diriga: Tu vrei sa ma arunc de la etaj? E atat de simplu! Oana: J'ai dit que... Diriga: Etajul 5,de aici e fatal. Oana: Il m'a dit... Diriga ![]() -------------------- Proful (tot de logica): Si cine a spus ca ''Limitele limbajului meu sunt limitele lumii mele''? Ioana: Stiu ca era german. Proful: Cald. Eu: Kant? Proful: Bun,caldut. Hai,vreau sa zic ''fierbinte''. Andrei: Jacks...Jast..Jaggers... Proful: Jagger? You got the moves like Jagger? What the...? Eu: Domn' prooofesooor,stiu eu,eu! Proful: Zi! Eu: Wittgenstein! Proful: Ave,Jagger,c-ai zis bine! --------------- Profa de latina: Deci sa va zic o povestioara pe care vi-o dau si la teza. Ma rog,continuarea. Deci gagiul ala avea o fiica,o gagica,desigur. Si pe aia unchi-su' a facut-o vestala,preoteasa,deci nu mai putea ramane pregnanta. Bine,din punct de vedere fertil,ca solul din Campia Romana,putea,da' n-avea voie. Si si-a bagat Marte coada si i-a insamantat pe Remus si Romulus. Si dupa 9 luni s-au nascut ei si restul povestii o stiti. Hai,s-a sunat,zburataciti-va! ------------------------ Diriga: Si tu,Andrei,cum dai teza daca ai mana rupta? Andrei: Pe calculator,in format digital,stiti. Diriga: Cum Sfatul Duh daca pe aia n-o pot scoate la imprimanta? Andrei: Pai nu,ca doar scriu si... Diriga: Si eu cum scot? Andrei: E neaparata nevoie sa o scoateti la imprimanta? Diriga: Ah,nu. Andrei: Atunci scriu de mana,cu stanga. -------------------------- Profa de latina: Azi va predau legendele si despre vestimentatie. Deci scrieti:'' Despre gagicile sabinilor''. ~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|