Somewhere along the way
10 Nov 2012, 01:33
  • '' Am devenit ucigas de cadavre si violator de nimfomane dar asta-i alta mancare de peste. '' Facu el sarcastic,dand din mana ca si cum i-ar fi zis s-o lasa balta. Cert e ca-i lipsise. Ii lipsise ingrozitor si se intoarse doar pentru el. Casuta din nordul Germaniei era perfecta,propria companie era perfecta dar lipsise ceva. Cineva. El,Colin. Isi jurase sa nu se ataseze de pusti sau de alt reprezentant al propriului sex,in nici un fel,vreodata. Dar cand venea vorba de acest soimean,propriile reguli se anulau brusc. Din cauza lui isi punea sub semnul intrebarii propriile intrebari,isi demola credintele,se schimba. Si nu-i placea asta.

'' Daca spun ca mi-ai lipsit,as fi o fatuca ce se uita la telenovele prea mult. Daca te-as imbratisa barbateste,n-as mai fi eu. Iti zic doar ca mi-a fost dor sa vorbim. Am auzit ca-i intrebat de mine. Si ca Snow nu ti-a zis nimic. Bun,bravo. Ma bucur ca iti pasa de mine si ma bucur ca-si poate tine gura inchisa.''

Era ca si cum ar fi tras linie si ar fi numarat castigurile si pierderile. Dar ce pierderi sa aibe? Si ce castiguri? Colin era Colin si era acolo,pentru el si nu numai. Avusese nevoie de un amic,de un confident si de o persoana care sa-i insenineze ziua. Da,de Cols. Si il regasise. Din fericire.

'' Iti place noul me chip? Il voi tine pentru o perioada,stii? Imi place. Chiar mai mult decat originalul. Dar ma pot intoarce la vechiul eu daca nu-ti mai sunt pe plac.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Somewhere along the way - by Kurt F. Malfoy - 10 Nov 2012, 01:33