Somewhere along the way
11 Nov 2012, 10:01
  • Un nene pozitiv. Incercase sa fie oarecum atent la ceea ce ii spusese si sincer sa fie il cam bucura informatia. Colin Cuceritorul,Don Juan-ul. Acum era cu doua? Hm,hm. Ii calca pe urme incet si sigur. Si era mandru de asta. Dand la o parte discutiile interminabile,cei doi erau chiar foarte buni prieteni desi se cicaleau de cele mai multe ori. Stia ca uneori Colin devenea usor posesiv dar asta nu facea decat sa il bucure si mai mult. Insemna ca era destul de important pentru el iar asta era si ceea ce isi dorea. Nu vedea in acest tanar doar un partener de conversatie,ci o posibila persoana de care sa se lege pe viata,cu care sa aibe tangente puternice.

'' Daca tai,taie pe verticala. Asa n-or sa te mai poata salva. Totusi,eu sunt destul de sigur ca esti destul de barbat sa infrunti toate aceste probleme sentimentale. Pana la urma sunt o prostie - femeile sunt la fel. ''

Da,totul tinea de felul in care erau tratate. Tatal lui spunea 'dresaj uman' dar Kurt nu era intr-atat de rautacios incat sa le considere animale doar fiindca aveau cateva caractere fizice si psihice diferite. Erau oameni cu totii desi la alte specii femeia era superioara prin rolul pe care-l juca pentru familie - leii,de exemplu. Nu se astepta ca Rovson sa devina mai mult decat era,sa se smulga din barierele timiditatii,pasind in lumea lui. Nu,se astepta doar ca tanarul sa se bucure de ce avea,atata timp cat acele lucruri ii apartineau.

'' Macar stii ca eu voi fi mereu alaturi de tine. Ma voi intoarce intotdeauna. Eu si matusica ta dulce.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Somewhere along the way - by Kurt F. Malfoy - 11 Nov 2012, 10:01