|
|
11 Nov 2012, 21:28
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Se uita in stanga si in dreapta la poienita aceea care parea un colt rupt din rai, sau cel putin asa credea ea. Ii placea natura, mereu ii placeau plimbarile prin padure chiar daca prefera sa le faca singure. In marea parte a copilariei cutreiera padurile cu tatal ei, in cautare de diferite plante pentru potiunile mamei ei. Mama ei mereu fusese pasionata de Potiuni, de aceea si lucrase la Hogwarts timp de 6 ani ca profesoara insa renuntase cand o nascuse pe Julieta. De nasterea lui Nina nu stia prea multe, insa cert era ca i-ar fi placut sa fie langa sora ei in timpul copilariei.
Isi scutura capul pentru a reveni cu picioarele pe pamant si il urma pe Artimei indeaproape calcand pe frunzele cazute ale copacilor, se vedea clar ca toamna isi facuse aparitia si se instalase pe tot tinutul. Voia doar sa intre la caldura in casa, afara era frig si batea si vantul care iti ingheta fiecare particica a corpului, nu conta cat erai de imbracat. Ajunsera in dreptul casei si un zambet larg ii aparu pe buze cand observa ca, codul de siguranta al casei era al doilea nume al ei.
- Fi sigur ca nu il va ghici nime, majoritatea nici nu stiu ca eu am inca un nume. Intra in holul casei care era destul de imens si apoi se lasa purtata de tanar pana in camera de zi si se incrunta cand vazu uniforma pe canapea, nestiind despre ce era vorba insa deja banuia. Pasi in camera de zi. Observa pe raftul de la semineu cateva poze de familie, se indrepta spre ele privindu-le pe rand.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|