|
12 Nov 2012, 15:07
(This post was last modified: 12 Nov 2012, 15:09 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Daca ar fi folosit bagheta probabil ar fi facut mai mult zgomot decat trebuia, iar acum nu voiau sa fie gasiti sub nici o forma. Insa era nesigura, daca bodyguarzii lui Smith stiau fiecare miscare a lor? La cat erau de..feroce, nici nu avea sa se mire daca se aflau in spatele lor in urmatoarea secunda. Isi musca buza inferioara in toata linistea aceea apasatoare, prea apasatoare. Se intoarse spre Evan cand auzi cum sopteste "Alohomora" insa fara efect, acum i-ar fi putut da replica " Ti-am spus eu", insa nu o facu.
Intra in incaperea aceea inchizand usa la loc si apoi cu ajutorul baghetei isi schimba tinuta intr-o pereche de tenesi inalti, albi, o bluza neagra si o pereche de colanti doar ca sa fie mai comoda. Se intoarse spre tanar si ofta lung, zicand:
- Pai, e putin probabil ca gorilele alea sa o ia in directia opusa. Adica, sunt ca niste killeri in serie, imediat gasesc tinta. Doar ca aici nu au apucat sa o sfasie imediat. Insa, urmatorul pas... Ochii ii fugira repede sus in tavan, spre o trapa care era acolo. Cu degetul aratator indreptat spre trapa aceea, spuse:
-Asta s-ar putea sa fie salvarea noastra. Spuse ea in cele din urma, trase un scaun mai inalt dintr-un colt al camerei si se urca pe el tragand de franghia care lasa trapa in jos, observand ca trapa avea scari legate de ea. Le trase in jos pana se facu o scara lunga si apoi spuse:
-E singura iesire.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|