Thread Closed 
Never stop to love me
12 Nov 2012, 23:20
Desigur, cum de nu se gindise la fotografiile de pe semineu. Cu siguranat avea sa o intereseze cine erau persoanele din poza care zimbeau si erau fericite. Pe poza din centru erau patru persoane, mama, tatal si cei trei copii, erau fericit, pe alta poza erau trei adolescenti doi baieti si o fata in centru, pe alta Arty si fata care era si in celelalte poze, iar pe alta Arty si baiatul celalalt. Se apropiase de Julieta si puse miinile pe umerii ei dupa care sprijinise barbia de umarul ei. Uneori ei imi lipsesc. Ii lipsea familia, ramasese singur doar ea era unica fiinta draga lui.

In asta este toata falimilia. Mama se numea Callisto, si tatal David. In cealata suntem noi, cei trei frati, raze de soare cum ne spunea mama, Lucien Sashka, Artimei Nicholas, Kaili Crina. Pacat ca nu-i mai am pe nici unul, aproape....dar n-am venit aici sa-ti spun despre pierderea familiei. Se intoarse catre uniforma sa. Era superba, avea pe minici simbolurile de stat si nasturii aurii straluceau in bataia soarelui. Pe umeri sclipeau stelutele noi. Era simpla, dar in acelas timp complicata, perfecta pentru orice barbat. Vezi? De fapt sunt militar, fac parte din Fortele Armate Britanice, in detasamentul de piloti, mai degraba parasutisti. Am fost la niste cursuri de perfectionare timp de trei luni si mi-am aparat gradul militar capatind si unul nou. Capitan la 21 de ani, unii pe la 30 daca capata acest grad, dar eu.... Se uita la uniforma sa, la stelute si apoi intoarse privirea inspre ea. Nimeni nu si-ar fi dorita sa fie cu un militar, erau instabili. Curind aveau sa-i dea vreun batalion in conducere sau sa-l cheme sa antreneze pe viitorii parasutisti si trebuia sa fie mereu prin garnizoane, asa era viata pe care o alesese.

Dupa scoala de magie la scoala de militari. Nu regretase nici o data alegerea. Acolo cunoscuse ce inseamna sa ai prieteni devarati, sa fii disciplinat, sa risti propria viata pentru a o salva pe a altcuiva. Acolo devenise acel Arty plin de entuziasm si sigur pe el, nu un miorlait pe care-i intilneste la tot pasul.

[Image: tumblr_m1fx1eAtcw1r910seo1_500.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 04 Nov 2012, 21:34
RE: Never stop to love me - by Artimei N. Denver - 12 Nov 2012, 23:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Why are you trying to stop me? Wanda J. Bennet 3 1,964 22 Aug 2012, 19:43
Last Post: Will O'Shea