Thread Closed 
Never stop to love me
12 Nov 2012, 23:31
  • Privi cu entuziasm fotografiile asezate frumos pe raftul de deasupra semineului.Lua una dintre pozele inramate, mai exact pe cea cu Arty si fratele lui atingand cu buricele degetelor poza. Ii se parea ciudat, il cunostea pe fratele lui Artimei si nu stia de unde. Avea un lapsus acuma, insa era sigura ca avea sa-si aminteasca mai incolo. Poate ca pentru ca semanau, insa nu era asta. Isi puse mana pe obrazul baiatului si il saruta, zicand:
    - Mi se pare cunoscut fratele tau, insa nu stiu de unde. Cert e ca l-am intalnit undeva..insa momentan nu-mi vine unde. Sigur avea sa-si aminteasca pe parcurs, dupa ce se mai incalzea de la frigul care se instalase in corpul ei.

Admira in continuare fiecare poza in parte, zambetul larg intiparindu-se pe expresia fetzei. I-ar fi placut sa aiba si ea o familie asa numeroasa, sa fi fost Ivy langa ea cand erau mici si ca parintii ei sa fi trait macar pana la varsta cand mersese ea la Hogwarts, insa soarta nu fusese de partea ei. Isi musca buza inferioara privind tot acel ansamblu dragut si frumos de poze de familie, mereu considerase ca amintirile erau cele mai de pret cadouri si chestii din viata unei persoane.
    -Amintirile raman chiar daca persoanele nu mai sunt in viata. Spuse ea in cele din urma, insa se bloca instantaneu in momentul in care el incepu sa vorbeasca despre..o baza militara, sau ceva in gen. Se pierdu imediat dupa cuvintele "fortele armate britanice", insa isi reveni la scurt timp ascultand in continuare. Isi indrepta privirea catre Artimei spunand:
    - A..aaa,pai..si de ce nu ai spus asa? Nu cred ca ti-as fi taiat gatul daca ai fi spus "hobby-ul" tau de la inceput. Si tata a lucrat in baza militara timp de 6 ani, insa s-a lasat de asta dupa ce a cunoscut-o pe mama, altfel nu era cale sa fie impreuna. Bine..dupa doi ani dupa ce s-au tot cunoscut el si-a parasit postul de militar. Si eu am vrut sa-i calc pe urme, insa m-am lasat pagubasa, munca prea grea.Murmura ea in cele din urma si se apropie de el, zambind. Isi puse mainile in jurul gatului lui si isi apasa buzele peste ale lui, ca apoi sa se desprinda usor, spunand:
    - Ma bucur ca ai impartasit asta cu mine.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 04 Nov 2012, 21:34
RE: Never stop to love me - by Julieta D. Thibault - 12 Nov 2012, 23:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Why are you trying to stop me? Wanda J. Bennet 3 1,964 22 Aug 2012, 19:43
Last Post: Will O'Shea