|
13 Nov 2012, 14:34
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Auzi cum usa brusc era fortata, iar greutatea gorilelor lui Smith deja se simtea pe ea pana cazu de tot jos. Intra repede in aceea trapa, observand ca se aflau intr-o pivnita acuma. De cand pana cand pivnitele se aflau atat de sus? Dadu usor absenta din umeri si incerca sa distinga ceva in intunericul acela apasator, isi lua bagheta din buzunar si rosti un "Lumos" pentru a face putina lumina, ce era cert era ca mirosea al naibii si se aflau si sobolani pe acolo. O serie de trepte roase si vai de capul lor li se arata in fata, insa nu era exclus sa se darame imediat.
Tresari scurt cand Evan isi puse mana pe bratul ei si il dadu la o parte elegant, spunand:
- Ma descurc, n-am nevoie de incurajari. Privi inspre scarile acelea si puse un picior pe una, aproape ca se darama, exact cum spusese. Scarile nu aveau sa reziste cu greutatea amandurora asa ca se intoarse spre el, spunand:
- Nu o sa reziste cu greutatea amandurora, merge doar unul..si eventual celalalt asteapta sau cauta alta iesire. Deobicei pivnitele ca astea au mai multe iesiri. Inspira aerul adanc si rece simtind o oarecare teama, insa disparu imediat exact cum si aparu.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|