|
13 Nov 2012, 22:24
(This post was last modified: 19 Nov 2012, 22:38 by Colin Hawkeye Rovson.)
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Aproba cu o miscare scurta a capului. Cuvintele Ninei isi facura bine remarcata prezenta in mintea tanarului Soimean, iar el isi intoarse brusc privirea spre ea.
" Eu? Sa te evit? Nicidecum. Nu vad de ce. Doar nu vrei sa-mi tai capul sau ceva de genu', corect?" intreba foarte serios, insa zambi intr-un final.
Spera ca Nina nu se va supara dintr-o gluma. Nu parea genu' si ce-i drept, asta era si motivul pentru care isi permisese. Si pana la urma, daca avea sa se insele, atunci isi va cere politicos scuze, asa cum fusese invatat, si va evita ocaziile pe viitor.
Ridica iar din umeri, ramanand cateva secunde intr-o liniste ciudata.
" Ce-i drept, nu prea am avut timp de distractie zilele astea. Foarte multe teme si foarte multe teste. Am ajuns sa stau noaptea si sa invat la Istorie Magica decat sa-mi omor orele cu jocurile sau cu zdranganitul chitarei"
Regreta ca nu se miscase mai mult in ultimele zile. Ca nu profitase de stropul de vreme frumoasa. In schimb, era destul de mandru de realizarile lui scolaresti. Facuse cateva descrieri cu care se umfla in pene pentru ora de Studiu al Incuiatilor.
" Dar tu, Nina? Cum ai petrecut in ultimul timp?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|