Somewhere along the way
15 Nov 2012, 22:40 (This post was last modified: 15 Nov 2012, 22:41 by Kurt F. Malfoy.)
  • ’’ Sally ori e proasta,ori e visatoare,fara suparare. Dac-as fi fost in locul ei as fi sarit pe fi-meu. Stii ca sunt indeajuns de serios cand vine vorba de incest dar daca trupul apropiat de menopauza si trupul proaspat intrat in pubertate simt nevoia de a gusta din placerile vietii,de ce nu? Deci,ai grija de unul din verii tai.’’ Si o spuse scurt si la obiect,trecandu-si bratul pe langa cel al lui Colin,acum amandoi mergand brat la brat,ca un cuplu dragalas de domnisoare cu capul in nori. Pacat ca amandoi erau luati de catre altcineva,cel putin teoretic. Si ca amandoi erau barbati.

’’ Trebuie sa recunosti’’ incepu el ceva mai hotarat,semn ca gluma se sfarsise ’’ ca ai o oarecare dorinta posesiva asupra mea. Imi aduc aminte cum faceai cand Sally se tot dadea pe langa mine. ‘’ Apoi mai pescui o tigara din pachet si o aprinse cu ajutorul baiatului. ’’ Colin,nu stiu daca tu stii,dar esti cam singurul motiv pentru care eu m-am intors. Asta si reputatia mea de oaie neagra ce trebuia mentinuta cumva. Umm,da,cam atat. Se pare ca toata aceasta posesivitate subtila duce la ceva bun,mon cher.’’ Era foarte vorbaret in acea zi,pare-se. Dar avea si de ce. Rovson era cu el ceea ce insemna distractie,discutii fara perdea,libertate totala.

Acum intelegea avantajele de a avea un prieten foarte bun de sex masculin – stia cum gandeste respectivul si invers si nu mai trebuia sa explice de o mie de ori ce se intamplase si,in plus,eufemismele erau intotdeauna binevenite,fara a fii trecute la categoria ‘’lucruri rusinoase’’. Colin era deci tot ceea ce isi putea dori in acel moment. Si realizase acest lucru cu mult timp in urma.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Somewhere along the way - by Kurt F. Malfoy - 15 Nov 2012, 22:40