Colin needs to shut up now.
16 Nov 2012, 09:39
  • Jack aproape că se înroşi, însă nu spuse nimic. Adevărul era că el cunoştea foarte puţin din dialectul german al tatălui său. De fapt, el ştia Irlandeza, limba ţării unde se născuse, iar, cu toate că tatăl său vroia să-l înveţe germana, mama lui nu-l lăsa nicidecum. Nu voia să se întoarcă în Germania, unde avusese parte numai de sărăcie. Irlanda era mult mai bună.
    Însă era destul de greu de explicat şi tot ce făcu Jack fu să-şi lase ochii în jos, spre tabla de joc, cuprins de ruşine.
    Salvarea lui fu o roşcată drăguţă ce veni spre ei cu o atitudine puţin plictisită.
    Jack îi studie cu interes hainele şi părul neobişnuit şi zâmbi în sinea lui.
    Fata ieşea mult în evidenţă, mai ales din cauza părului. Când se prezentă, Jack nu se miră să vadă că vocea i se potrivea perfect cu restul.
    - Jack, se prezentă şi el şi încuviinţă din cap.
    Apoi, se gândi că ar trebui să-i arate lui Colin că nu făcuse nimic greşit sau ceva, şi îşi reluă conversaţia.
    - De fapt, eu m-am născut în Irlanda, tata e din Germania şi mama e englezoaică, râse el. Am învăţat mai mult irlandeza şi engleza, germana era prea ciudată.
    Renunţă să explice despre părinţii lui, aruncând doar argumentul de bază : germana era chiar ciudată.

“It’s quite simple, really — the pointy end goes in the other guy.”
[Image: tumblr_mhe5j2P5cp1qj6u24o2_250_zps405f4d6b.gif] [Image: tumblr_mhe5j2P5cp1qj6u24o4_250_zpsc6aedc13.gif]
I tried real hard but I can't forget
Now in a heartbeat
I would do it all again

Ivy's clone
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Colin needs to shut up now. - by Ian Richter - 16 Nov 2012, 09:39