|
18 Nov 2012, 15:59
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Se uita la ea si ii observa privirea. Il facu sa se intrebe daca era ceva in neregula cu chipul sau. Isi pipai fata, cautand sursa privirii fetei. Dar nimic nu parea sa fie nelalocul sau. Exceptand cele trei zgarieturi de pe abdomen, totul era ok. Isi intoarse ochii albastrui spre ea si ii veni sa se dea inapoi cand intampina privirea imploratoare. Era ciudat, pentru ca, in ciuda valului prezent in albastrul marin al Fantinei, Hawkeye putea sa vada destul de clar blandete. Blandetea feminina. Zambi, incercand sa para cat mai linistitor posibil.
" N-ai de ce sa te temi. Nu esti singura in povestea asta. Promit sa te ajut pana la capat."
Asta ii aduse iar aminte de faptul ca ea nu promisese nimic. Si, de asemenea, ii aduse aminte de jocurile stupide pe care le impartea cu Freddie cand erau copii. Pufni usor la acest gand.
Trebuia sa destinda putin atmosfera, asa ca se decise pe moment sa lase balta subiectul tensionat al posibilului atac. Trebuia sa zica ceva ce i-ar muta gandurile Cercetasei. Ceva care sa o amuze. Dar nu o intamplare aiurita din primii sai ani de scoala. Nu... Ceva diferit. Ah!
" Ti-am spus vreodata ce am patit cand eram mai mic si ma jucam cu frate-meu de-a soldatii?" intreba el, un zambet tipic latindu-i-se pe buze.
Asta era o amintire ceva mai profunda, desi atunci nici el, nici fratiorul nu realizasera. Pentru ca atunci isi facusera niste promisiuni pe care nu le incalcasera niciodata. Si ceva ii spunea ca nici nu o sa le incalce vreodata.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|