Say something about the character above.
19 Nov 2012, 17:43
  • Nina Bonnie Roux (still Ivy)
    In primul rand, are o personalitate puternica si complexa. Din cat am interactionat cu ea la RP si din cate am citit prin alte topicuri, mi se pare a fi genul de persoana care nu pune mare accent pe ce zic ceilalti. Daca fata vrea sa fie mai baietoasa, atunci nu o s-o opreasca nimeni. Daca isi doreste sa se pudreze si sa poarte rochii in stilul filmelor cu James Bond, din nou, nu intampina niciun obstacol. E directa in relatiile cu ceilalti si independenta. Un simbol feminin plin de tupeu revolutionar, iar pentru asta toata stima.
    Mi se pare interesanta perceptia ei asupra lumii si a felului in care e vazuta. E o extrovertita mandra si sunt convinsa ca ii plac complimentele, insa ceva imi spune ca nu e atat de dornica sa fie prima/cea mai cea in absolut orice domeniu.
    Poate ca un picut cam impulsiva uneori si cam instinctiva. Eu personal prefer personajele rationale, insa la Nina instinctul pare sa functioneze cu eficienta sporita. Este matura si o vad aparandu-si cu toata energia de care dispune principiile si valorile. Atunci cand vine vorba de atingerea telurilor sale, eu o vad ca pe o sageata letala. Precisa, rapida si cu resurse spirituale nemarginite.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Say something about the character above. - by Colin Hawkeye Rovson - 19 Nov 2012, 17:43