Ce atzi fi ales?
|
09 Jul 2008, 22:06
|||
|
|||
Deci am postat, dar nu am zis ce aleg
Grea intrebare. Talismanele sunt.. nu as zice chiar tentante, eu imi doresc un singur talisman: Piatra Invierii. As alege Horcruxurile. Mi'as tine promisiunea fata de Dumbledore, lasand Inelul familiei Slitherin ultimul... dar acum vine adevarata intrebare. Sa distrug Inelul sau nu? Horcruxul sau Talismanul? Si Harry isi doreste piatra, la fel de mult ca mine. Dar cred ca ar intelege importanta distrugerii Horcruxurilor... distrugerii lui Voldemort. Poate puterile Pietrii Invierii ar fii reduse considerabil, poate talismanul respectiv ar fi asa grav afectat, incat ar deveni inutil... de ce sa risc vietile a mii de oameni, poate chiar inclusiv a mea, pentru a readuce persoanele mult iubite la viata? Pentru o perioada scurta de timp, ar fi ei, cei de altadata... dar apoi... Mortii apartin amintirilor. Dupa un timp, se pierd in ele, asemeni momentelor frumoase petrecute cu ceilalti, cei de pe Pamant, cei pe care i'au lasat in urma. Ce inseamna clipa, fata de o Eternitate? Multa lume ar zice ca e prea mica pentru a fi importanta, prea neinsemnata... inutila. Dar o viata se stinge intr'o clipa, nu o Eternitate. O stea coboara de pe bolta intr'o clipa. Un peisaj, un gest, un gand, un loc, un sentiment, dispar dupa o clipa... Nu poti fi fericit pentru o Eternitate. Mortii nu vor sa se intoarca. Au plecat, si nu se intorc, asemeni fiecarei stele cazatoare, fiecarui curcubeu dupa furtuna, fiecarui zambet dupa o pierdere, fiecarei clipe alaturi o persoana atat de draga... Suferintele... te inspira. Pur si simplu. Oricum, Horcruxurile, vietile a atator oameni, sunt mai importante decat imposibilul dorit de tine. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|