Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
better late than never
20 Nov 2012, 17:21
  • Incerca sa evite privirea tanarului, atintindu-si-o in schimb pe ruinele casei de langa ei. In ultima instanta, pentru aia venise, nu-i asa? Vantul incepuse sa se inteteasca, insa din fericire fularul sau era destul de gros incat sa nu devina ceva deranjant, pentru moment. Totusi, daca vremea avea sa se strice in continuare, atunci va fi nevoita sa isi intrerupa treaba pe seara aceea si sa se intoarca ziua urmatoare. Poate chiar fara companie. Perspectiva aceasta incepea sa devina incantatoare.
    -Eu sunt Jack, vrăjitor elev la Hogwarts.
    Aylee tresari atat de puternic, incat geanta ii aluneca de pe umar. Spera ca tanarul sa nu fi observat, insa acesta parea destul de interesat de niste frunze luate de vant, de parca nu s-ar fi intamplat nimic. De parca ar fi intrebat pur si simplu cat e ceasul. Dintr-o miscare rapida, eleganta, ajunse in fata lui. Se concentra cat putu de puternic, pentru a nu intra in probleme cu puterile ei, dupa care ii puse mana pe frunte, cu o privire ingrijorata.
    -
    Cred ca ai stat cam mult in frig, ii zise pe un ton dulce. Sper ca stii ca vrajitori nu exista. De asemenea, nu esti cam mare pentru astfel de lucruri? Unde sunt parintii tai?
    Incerca sa isi strecoare in voce cat mai multa ingrijorare si dulceata, pentru a-si masca dispretul din voce.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
better late than never - by Ian Richter - 22 Sep 2012, 22:01
RE: better late than never - by Aylee L. Lovel - 22 Sep 2012, 22:37
RE: better late than never - by Ian Richter - 23 Sep 2012, 12:50
RE: better late than never - by Aylee L. Lovel - 23 Sep 2012, 19:26
RE: better late than never - by Ian Richter - 27 Oct 2012, 17:48