Say something about the character above.
22 Nov 2012, 18:01
Lexie Stryder
  • Ce pot spune despre Lexie?Thinking Pai, imi place ca a evoluat personajul in timp si mi se pare ca a ajuns o femeie puternica, insa are si momente de timiditate sau de retragere. Are calitati si defecte bine conturate, calitatile sunt mult mai evidentiate ca defectele chiar daca uneori e nesigura pe ea. Are partile ei copilaroase chiar daca uneori incearca sa le mascheze si sa para puternica, insa nu reuseste de fiecare data.

E genul acela de persoana care evolueaza in timp, de la ceva timid sau simplu devine din ce in ce mai complexa si sigura pe ea, pe actiunile sale astfel incat ii creste si potentialul. Chiar daca are o atitudine matura si este calculata, nu-mi place faptul ca are uneori decaderi, exact cum am spus si mai sus acele faze copilaroase, cade dintr-o extrema in alta. Spune mereu ce are pe suflet si chiar daca e puternica, inauntrul ei are o sensibilitate aparte. Mi se pare ca, se daruieste complet cand e vorba de o prietenie, chiar daca poate fi dezamagita tot la fel de usor cum se si imprieteneste cu anumite persoane. Per ansamblu cam asta ar fi opinia meaThinking in concluzie Lexie e dintr-o extrema in alta, insa in sensul bun uneori si in sensul rau alteori.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Say something about the character above. - by Julieta D. Thibault - 22 Nov 2012, 18:01