Never stop to love me
|
24 Nov 2012, 19:56
|||
|
|||
Cu toate ca ar fi trebuit sa fie fericit, ca ea ii acceptase pasiunile, bucuria nu sa grabea sa apara. Era greu si foarte complicat sa-i explice de ce relatia lor nu prea are viitor. Il durea cind se gindea la asta, dar nu era sigur ca ea va fi de acord cu viata pe care o duce un militar. Pina acum fusese in rezerva, dar a intins prea tare coarda, trebuia sa se mute cu traiul in alta parte si nu stia cit de mult va sta in acel loc. Asculta-ma, asta nu e doar un hobby cum ai spus tu, e ceva mai mult. Nu ti-am spus, deoarece asta era ceva sfint pentru mine, sunt bucuros ca ma intelegi, poate mai bine decit cred eu, dar ... Nu stia cum sa-i spuna tot ce se intimpla, tot ce avea sa-i astepte in continuare, Pina acum am fost ofiter in rezerva, peste doua luni, va iesi ordinul cu privire la transferul meu. Voi fi deja in fortele active, instructor la o baza militara din Dover. Asta presupune o distanta de sute de kilometri dintre noi.
Nu vroia sa o piarda, dar nici nu putea sa nu se duca. Anume fortele armate l-au ajutat sa se reabilitaze dupa problemele ce le-a avut in familie, atunci cind a ramas singur pe lume, numai prietenii de acolo l-au ajutat sa-si revina. Acolo era viata lui, ii placea sa fie militar si nu ar fi schimbat asta pentru numic in lume. Nu vreau sa ai viata pe care o rezerveaza profesia mea. Calatorii din granizon in garnizon vesnica instabilitate, probleme cu locul de trai. Marea distanta unul de altul si vesnica asteptare a unei noi intilniri. Nu vreau ca tu sa simti asta, dar nici nu vreau sa te pierd. De fapt el nu trebuia sa vina acasa, era obligat sa stea la academie, dar i-au permis doar pentruca avea un serviciu de unde trebuia sa se elibereze. Am venit inapoi doare pentru a indeplini ultima misiune si de a te intreba pe tine ca sa facem. Scoase bucata e harta din buzunar si i-a dat-o ei. Eu nu ma indeplinit ultima misiune, nu am creditul de incredere a sefilor si deci ma pot retrage in campania mea militara. Tu insa decizi singura pentru tine, ce vrei sa faci, cum procedezi in situatia noastra. Se uita la ea si inima i se stringea de durere. Astepta un reaspuns, dar ceva ii spunea ca o sa o piarda, viata unei sotii de militar, care are toate grijile pe capul ei si care era in vesnica asteptare nu era pentru ea, el nu-i dorea asa viata, deoarce o iubea mult prea tare. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Why are you trying to stop me? | Wanda J. Bennet | 3 | 1,965 |
22 Aug 2012, 19:43 Last Post: Will O'Shea |